Skocz do zawartości

[900 zł] MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, chcę kupić rower do około 900 zł, takie amatorskie przejażdżki. Widziałem w decathlon rockrider 340. ale też na allegro inne rowery za 750 850 zł 

wzrost 173, krok 80

Napisano

W tej cenie tylko używane, nowy rower w tej cenie to nie góral tylko atrapa. Jak do przejażdżek to na co ci rower "mtb"? Lepiej coś ze sztywnym widelcem, amortyzuje lepiej niż te atrapy montowane w tanich "góralach"

Napisano

Rower będzie służył do rekreacyjnej jazdy nie w jakiś bardzo ostry teren czy coś po prostu chciałbym coś z amorem z przodu, ponieważ nie zawsze mam asfalt 

Generalnie znalazłem rockrider 340 oraz tego kands, nie wiem czy w ogóle warto to kupić czy nie bo obu firm w ogóle nie znam

Napisano

Dla wielu MTB za 800 to herezja bo w Tatry się nie nadaje. Powiem Ci że 340 to bardzo fajny rower + gwarancja na ramę i mostek + rower przyjeżdża do Ciebie skręcony i gotowy do jazdy. Kandsa mam a moja żona ma z Decathlona rower i powiem Ci, że osprzęt może i mam lepszy ale takie rzeczy jak pedały czy chwyty to w tym Deca są lepszej jakości. Bierz 340 i jeździj tylko w góry nie jedź bo się zabijesz :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...