wacekw Napisano 4 Lipca 2017 Napisano 4 Lipca 2017 Jestem tutaj nowy i na wstępie chcaiłbym się przywitać. Planuję kupić rower i byłbym bardzo wdzięczny gdybyście rzucili okiem na tych kilka modeli i pomogli mi wybrać najlepszy. W tych sprawach jestem kompletnym laikiem i każda pomoc będzie dla mnie ważna. Moje typy są takie: Unibike Flash Merida Crossway 10v Kross Evado 2 https://sklep.rowery.pl/rowery/1009/kellys-cliff-10-2017-kup_teraz.html Może sami coś doradzicie w tym przedziale cenowym? Moje typy są w oklicahc 1500 zł, zakładam że uda mi się coś utargować od sprzedawcy. Rower chce kupić przez internet mam 177cm wzrostu i ważę 67kg.
Pablo59 Napisano 4 Lipca 2017 Napisano 4 Lipca 2017 Doradzimy przeczytanie kilku identycznych tematów , w których o kwocie 1500 i crossie powiedziano już wszystko ( chyba że musisz wybierać tylko i wyłącznie z tych co podałeś - ale z treści wynika, że nie ) i zmierzenie nogi w celu weryfikacji czy rzeczywiście rama 19" integrala v3 / kandsa maestro / eriesa będzie właściwa :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.