rafi26 Napisano 30 Czerwca 2017 Napisano 30 Czerwca 2017 Sorki ze zakladam nowy temat ale juz nerwy mi puszczaja -mam rower KTM na Rolhofie 14 i z przodu przy kole zamiast szybkozamykacza jest specjalna blokada! Jednak klient któremu mialem wysłac ten rower upiera sie że nie trzeba likwidowac tej blokady ani jej odkrecac- jego zdaniem wystarczy " odkręcic mostek i wszystko rozpada sie na dwie częsci " Przeciez koło zostanie wtedy z amorem, blotnikiem, hamulcami i oswietleniem-mam racje?
Tatanka Napisano 30 Czerwca 2017 Napisano 30 Czerwca 2017 Masz rację.A w czym jest problem? Chcesz wysłać samo koło?
rafi26 Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Napisano 30 Czerwca 2017 poczta przyjmuje rowerki do 150 cm wiec zawsze odkrecalem szybkozamykacz albo ta blokade a gosc sie uparl ze nie tak mam to robic tylko odkrecic 3 imbusy przy mostku kierownicy i (sam nie wiem jak) z góry odczepic kolo od roweru
Tatanka Napisano 30 Czerwca 2017 Napisano 30 Czerwca 2017 Zapewne chodzi kupującemu o odczepienie razem z amortyzatorem.Ten tekst by o tym świadczył: jego zdaniem wystarczy " odkręcic mostek i wszystko rozpada sie na dwie częsci " Tylko że chyba łatwiej jest zamontować samo koło.
rafi26 Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Napisano 30 Czerwca 2017 no tak ale w Holandi zostawilem ten unikatowy kluczyk do tej blokady koła -tam jest taka tulejka i dopiero w srodku sruba wiec zadnym kluczem czy imbusem sie tam nie dostane:)
Tatanka Napisano 30 Czerwca 2017 Napisano 30 Czerwca 2017 No to wyślij rower z wyjętym amortyzatorem.Klient tak chce,to tak będzie miał.
rafi26 Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Napisano 30 Czerwca 2017 ale da sie tak? a co z hamulcami ,blotnikiem ,oswietleniem? wszystko poodkrecac?
Tatanka Napisano 30 Czerwca 2017 Napisano 30 Czerwca 2017 O ile pancerze nie będą za krótkie,to po wyciągnieciu amortyzatora wszystko będzie się trzymało kupy i nie będzie potrzeby nic odkręcać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.