Skocz do zawartości

[2000-3000] rower crossowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, przymierzam się do zakupu roweru w jak napisałem w temacie, granicach 2-3 tyś. Rower, który zamierzam kupić chcę aby służył mi i do jeżdżenia po płaskim jak i po mniejszych i większych nierównościach terenu. Z początkiem marca poszedłem do sklepu rowerowego i poprosiłem aby sprzedawca zaproponował mi jakieś modele, od razu odradził mi rower górski a polecił crossowy, a konkretniej dwa modele Unibika Crossfire i Viper. Generalnie wiem jakie są zalety obydwu tych rowerów i na czym polega różnica między jednym a drugim (przynajmniej na "papierze"). I teraz moje pytania są takie: po pierwsze, czy warto dopłacać do modelu droższego. Czy w ogóle kupować te czy inne rowery. Jeśli nie te to jakie inne (firmy, modele). I ostatnie, czy moglibyście mi polecić jakiś dobry sklep rowerowy na terenie Wrocławia, jestem z Psiego Pola także żebyście nie podawali mi jakiś sklepów w Leśnicy lub okolic, chyba że naprawdę będzie warto. Pozdrawiam i z góry dziękuję:)   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...