seliustius Napisano 19 Czerwca 2017 Napisano 19 Czerwca 2017 Witam, otoz jestem zielony w sprawach rowerowych, a po dlugim okresie postanowilem kupic sobie jakis rower. Rower meski do 1200-1300zl najlepiej MTB lub cos w tym rodzaju(tak tez nie wiem co oznacza MTB ) firma nie ma znaczenia, chodzi mi o jakosc produktu w stosunku do ceny, co byscie polecili komus takiemu jak ja. Nie mam doswiadczenia w rowerach i szukam czegos co spelni chociaz w czesci wymagania, poniewaz nie chce wpakowac sie na mine i zakupic cos chałowego. Rozwaze kazda propozycje czekam na przyklady pozdrawiam i do uslyszenia :DDD
Pablo59 Napisano 19 Czerwca 2017 Napisano 19 Czerwca 2017 Bardzo popularny wachlarz cenowy - opisywany nie raz, wystarczy chwilę poświęcić na wyszukiwarkę... dział zakup z przedziału cenowego. Jak nie wiesz co to MTB i dlaczego - to od razu polecam zainteresować się rowerem crossowym (nie mylić z marką "kross" )
seliustius Napisano 19 Czerwca 2017 Autor Napisano 19 Czerwca 2017 ok wlasnie to przegladam temat wstawilem nie wglebiajac sie w forum do usuniecia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.