PrawieKolarz Napisano 18 Czerwca 2017 Napisano 18 Czerwca 2017 Od pewnego czasu moja korba tak jakby "trzeszczała" po umyciu wszystko wrocilo do normy ale 3 dni w kurzu i znowu to samo. Ten dzwiek wydobywa się tylko z lewej strony System to octalink. Pedały odpadaja, na innych jest to samo. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
PrawieKolarz Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Napisano 18 Czerwca 2017 Luzów brak wlasnie Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
byh81 Napisano 18 Czerwca 2017 Napisano 18 Czerwca 2017 Co nie zmienia faktu że może dokonywać żywota.
piciu256 Napisano 18 Czerwca 2017 Napisano 18 Czerwca 2017 Jeśli suport Shimano, to ja co prawda na kwadracie miałem taka przygodę że zaczął lekko strzelać właśnie, kręcił się gładko i nie miał luzów więc olałem- po jakichś 300km się uciszył i do teraz jeździ bezdźwięcznie w rowerze siostry także jeśli ci to jakoś specjalnie nie przeszkadza a kręci się ładnie to nie ma czego się bać, jeśli doprowadza cię to do szewskiej pasji to oczywiście wymień Ew. sprawdź czy wszystko jest porządnie dokręcone.
PrawieKolarz Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Napisano 18 Czerwca 2017 Zdejme jutro korbe i ją wyczyszcze, moze bedzie dzialac. Nie tyle denerwuje co troche wstyd mi jezdzic rowerem w którym coś trzeszczy. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.