Skocz do zawartości

[Licznik] Sigma 16.12

19scotch64

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli masz licznik bezprzewodowy, to szukaj czujnika bezprzewodowego. Masz też cały gotowy zestaw (licznik, czujniki kadencji i szybkości, podstawka, magnes). Ewentualnie tzw zestaw na drugi rower - to samo tylko bez licznika. Oczywiście licznik musi być też bezprzewodowy.

Napisano

Tzn. licznik mam 16.12 ( przewodowy)  chciałbym do niego dokupić czujnik kadencji( w menu licznika jest opcja pokazania). Więc muszę kupić czujnik przewodowy i podpiąć pod podstawkę( tu pytanie jak wygląda podstawka pod taki zestaw bo ja jestem zielony w tym temacie)

Napisano

Tak, dokładnie. Musisz kupić czujnik kadencji przewodowy nr 00425. Podstawka wygląda jak standardowa tylko ma u góry dziury na piny. Wejdź http://www.sigmasport.com/en/produkte/fahrrad-computer/topline-2012/wired/bc1612/technology - tu jest pokazana podstawka uniwersalna i gdzie się wpina czujnik kadencji. Podstawka, która ją dostałem z licznikiem miała u dołu oryginalnie wtopione piny od czujnika prędkości i dziury jak w podstawce uniwersalnej u góry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...