ello Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 Witam witam i o zdrowie pytam ; D A wiec prosze was o pomoc w kupnie nowych czesci do roweru.Jezdze ostro ale nie extremalnie = D i potrzebuje dobrych czesci.Do wydania mam 400 zl no max 450 i potrzebuje takie czesci jak: korba + suport przerzutka tyl i przy okazji pedaly lancuch(jesli starczy : D) Oczywiscie nie musze wydawac calej kasy ale chce w miare dobre czesci abym mial na dlugo.Wiem ze dobre czesci sa po 2151251zl = D ale prosze was o w miare dobry zestaw. dzieki i pozdro dla was
Szkrabek Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 a do czego ma byc ten rower ???? Do XC,DH,FR,DJ itp Pozdro dla wszystkich
Szkrabek Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 Nie wiem czy ci dobrze doradze bo sie nie znam na XC/Enduro ale napisze co bym kupil do roweru. Korba Alivio 2006 Przerzutka Alivio 2005 (bo ponoc sa wytrzymale) a co do suportu to nie wiem czy bedzie ci pasowac Kinex (nie wiem jak to sie pisze)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.