Skocz do zawartości

[Korba BMX w DH] problem

Wbs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie miłośników. 9 lat mineło od zakończenia mojej jazdy po lesie. Coś mnie popchneło do złożenia kolejnego sprzętu. Problem sie pojawił przy zakupie Truvativa korby do bmx. Suport nie jest problemem ze względu na mocowanie ISIS. Jednak po tych wszystch latach zapomniałem przy zakupie, że zębatka do bmx jest inna przez co nie pasuje mi łańcuch. Mocowana jest na 1 lub 2 śruby jak to w bmxach. Teraz moje pytanie brzmi tak, gdzie zakupic coś pod mój łańcuch hg53 żeby pasowało pod mocowanie na 1/2 śruby. Ewentualnie czy przerabiać tą zębatke na adapter pod nową? Jakie są możliwości. Nie byłem w stanie znaleźć podobnego tematu. Jakaś możliwość powinna być, może ktoś się z tym spotkał.

Napisano

Rozwiązałem problem. Jeżeli będzie miał ktoś podobny, to jest proste wyjscie. Adapter mocowania zębatki bmx/mtb lub jak inni wolą spider można dostać w sklepach internetowych, w stacionarnych nie mają pojęcia o czym mowa, też nie mają jak zamówić.

33caoom.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...