kmZ Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 Witam. Ostanio miałem mały wypadek, w wyniku którego wygiął mi się uchwyt na przerzutki... :/ Co prawda już go wyprostowałem, ale jakoś nie mam zaufania do tego aluminium (strasznie miekkie) i chciałbym go wymienić na inny z mocniejszego stopu... Orientuje sie ktoś czy można takie coś kupić w sklepie i ewentualnie z jakimi kosztami sie to wiąże? http://img416.imageshack.us/img416/809/gowienkora3.jpg
Maki Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 To nie uchwyt tylko hak. I nie na przerzutkę tylko do przerzutki. Takowe haki można kupić na allegro za 16zł ale nie polecam, bywają nie znormalizowane. Najlepiej kupować oryginalne. Cena od 30zł.
kmZ Napisano 3 Października 2006 Autor Napisano 3 Października 2006 Ok dzieki za info... swoją drogą "od 30zł" za takie małe gó****** to lekka przesada :/
Autor Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 Da sie to kupic za 5 zł w sklepie rowerowym za alu nie zadna kupa tylko normalny dobry hak
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.