krzychszop Napisano 2 Października 2006 Napisano 2 Października 2006 Witam mam pytanie może ktoś wie gdzie w naszym województwie można kupić używaną szosówke taka do 1000zł. Jak ktoś zna jakiś komis sklep lub coś takiego niech napisze adres. Z góry dzięki
snuffi Napisano 2 Października 2006 Napisano 2 Października 2006 jesli chcesz szosuwke np scott 92' albo inne tego typu dziwne rzeczy to polecam gielde samochodowa w Bydgoszczy w kazda niedziel ludzie przywoza stare kolarki i chodza po 80-400zl ostatnio np colnago na pelnej campie z 90 gosc mial za 180zl - super sprzet w super stanie
krzychszop Napisano 2 Października 2006 Autor Napisano 2 Października 2006 Nie chodzi mi o nic super ultra light full carbon ale o najzwyklejszą szosówkę bo jest mi ona potrzebna wyłącznie do treningów. Ale jeżeli nic nie znajdę na allegro do niedzieli to się wybiorę na giełdę
Fifi Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Siemka, a na jakiej ulicy w bydgoszczy jest ta gielda bo tez chce kolarzowke kupic
snuffi Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Na ulicy fordonskiej Kazda niedziele od 8-13 naprzeciwko Obi i Galerii Pomorskiej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.