autsajder Napisano 4 Maja 2017 Napisano 4 Maja 2017 witam chciałbym wymienić kółka w moim rowerze, aktualnie mam taki zestaw: przód : obręcz alex rims dp20piasta novatec d041sb szprychy cn spoke czarnetył: obręcz dartmoor raiderpiasta novatec d042sb szprychy pillar i chciałbym wymienić na coś lżejszego w kwocie ok 800-900zł o ile to możliwe, chciałbym Was prosić o jakieś propozycje zestawu moja waga ok 81kg, jeżdże głównie po lasach, czasami kamienie się trafią choć i po asfalcie również się zdarza pozdrawiam marcin.w
bobiik Napisano 4 Maja 2017 Napisano 4 Maja 2017 W ogłoszeniach są moje kola,które używane były przez moja kobietę. Są używane ale myślę że cena i waga powinna Cię zadowolić. Obręcze Ztr crest Piasty Novatec 711 i Szprychy chyba dt swias race https://www.forumrowerowe.org/topic/216474-kola-ztr-crest-novatec-711712-1464gram-26-cali/?do=findComment&comment=1969417
autsajder Napisano 4 Maja 2017 Autor Napisano 4 Maja 2017 dzięki za propozycje, ale chcę na nowych częściach
bobiik Napisano 4 Maja 2017 Napisano 4 Maja 2017 Oki. Osobiście nie widziałbym sensu pakować się w nowe stąd moja propozycja. Waga tych kół też pewnie nieosiągalna za sumę którą chcesz wydać.
zak77 Napisano 5 Maja 2017 Napisano 5 Maja 2017 Ztr archex notubles Novatec 711/712 Szprychy cieniowane Kaseta Xt 9 rzędowa Tarcze w komplecie Wszystko nowe i dobrej klasy 1300 do zapłaty
autsajder Napisano 5 Maja 2017 Autor Napisano 5 Maja 2017 dzięki za odpowiedzi, temat na razie do zamknięcia
Mod Team Pixon Napisano 5 Maja 2017 Mod Team Napisano 5 Maja 2017 dzięki za propozycje, ale chcę na nowych częściach Nie znam sprzedającego @@bobiik, , ani kobiety która na nich jeździła. Nie wiem również czy już płacze na samą myśl o sprzedaży tych kół. W związku z tym nie mam żadnego interesu w tym żeby Ci je polecać. Jednak w tym budżecie oraz do wymierającego już rozmiaru kół, brałbym te koła i zapomniał o temacie wymiany na najbliższych kilka lat. Chcesz mieć lekko, tanio (800 zł) i jeszcze nowe Te koła jako nowe kosztowały pewnie w okolicach 1300/400 zł teraz masz połowę taniej. Twoja decyzja. Moja narzeczona również jeździ na crestach, takich samych piastach, tylko innych szprychach, koła od nowości (6 lat) nie widziały centrownicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.