Skocz do zawartości

[Koła] zakup nowych kół 26" 800-900zł

autsajder

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

chciałbym wymienić kółka w moim rowerze, aktualnie mam taki zestaw:

przód : obręcz alex rims dp20
piasta novatec d041sb

szprychy cn spoke czarne
tył: obręcz dartmoor raider
piasta novatec d042sb

szprychy pillar

i chciałbym wymienić na coś lżejszego w kwocie ok 800-900zł o ile to możliwe, chciałbym Was prosić o jakieś propozycje zestawu

moja waga ok 81kg, jeżdże głównie po lasach, czasami kamienie się trafią choć i po asfalcie również się zdarza

pozdrawiam

marcin.w

Napisano

Oki. Osobiście nie widziałbym sensu pakować się w nowe stąd moja propozycja. Waga tych kół też pewnie nieosiągalna za sumę którą chcesz wydać.

Napisano

Ztr archex notubles

Novatec 711/712

Szprychy cieniowane

Kaseta Xt 9 rzędowa

Tarcze w komplecie

Wszystko nowe i dobrej klasy

1300 do zapłaty

• Mod Team
Napisano

dzięki za propozycje, ale chcę na nowych częściach

Nie znam sprzedającego @@bobiik, , ani kobiety która na nich jeździła. Nie wiem również czy już płacze na samą myśl o sprzedaży tych kół. W związku z tym nie mam żadnego interesu w tym żeby Ci je polecać.

Jednak w tym budżecie oraz do wymierającego już rozmiaru kół, brałbym te koła i zapomniał o temacie wymiany na najbliższych kilka lat. Chcesz mieć lekko, tanio (800 zł) i jeszcze nowe :D Te koła jako nowe kosztowały pewnie w okolicach 1300/400 zł teraz masz połowę taniej.

Twoja decyzja. Moja narzeczona również jeździ na crestach, takich samych piastach, tylko innych szprychach, koła od nowości (6 lat) nie widziały centrownicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...