Skocz do zawartości

[napęd]Korba przerzutka i kaseta za 220

xkedi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak myslisz, za ile ogarnę łańcuch i suport pod ht? do 100 się zmieszcze? manetkę na start mam starą acere 9s

Napisano

klucz jest konieczny pod ht? Czy mogę 1szy byle jaki suport przykrecic zabką na wyczucie? Do starego mam klucz, więc nie problem.

Napisano

a nie da rady dużym torksem? taki to kupie bo to grosze. pan zgodził się na 200 z wysyłka w cenie. nie jest to niska cena cyz odpowiednia do tego.

Napisano

kupowałem nie raz nawet elektronikę to się nie boję. dałaby radę ta przerzutka i korba z kasetą manetką i łańcuchem pod 8s żeby na raz nie wywalać dużo kasy. rower kross level a2 2008

Napisano

• Obsługuje tarcze 42/48T.

Pojemność 20T.

Element opisu mojej przerzutki, więc da radę. Zakupiłem ten komplet. Dodam, że jak go znalazłem był przeceniony z 250zł.

Napisano

Okazało się, że nie ma śruby od lewego ramienia ;/ czy da się bez tego jeżdzić jeśli dobrze zakręce imbusy czy niezbyt?

Napisano

mam jeszcze jedno pytanie. ta korba będzie miała zębatki 22/36/44 a kaseta 11-34. może lepiej zrobić z tego 2x9? teraz mam największa 42 a na kasecie i tak używam max 6/7 no chyba że jadę z górki sporej. na prostych nie użyteczne dla mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...