Skocz do zawartości

[Do 1500] Rower do jazdy mieszanej z możliwością montażu Fotelika

Hyziu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Poszukuję roweru w cenie do 1500 zł który będzie się nadawał i na asfalt i na piasek. Trochę już przeglądam i nie do końca jestem zdecydowany, a też mam wątpliwości czy dam radę do wszystkich zamontować fotelik na rurę podsiodłową. Co byście polecali i czy w modelach z linką hamulca na rurze podsiodłowej dam radę założyć fotelik czy w grę wchodzą tylko te bez linki ?

Będę wdzięczny za wszystkie rady bardziej doświadczonych. Szczególnie chodzi o ten fotelik, bo dostaliśmy je w prezencie i w sumie do starego roweru dam radę zamontować, ale niestety jest to tylko marketówka, która nie wytrzyma mojego ciężaru (90kg) oraz dziecka+fotelik (ok 12 kg.)

Napisano

Nie wiem dokładnie czy to hamulca czy przerzutki bo widzę tylko na zdjęciach, ale chodzi o tą na rurze pionowej. Montowałeś rozumiem na pancerz i nie było żadnych problemów z działaniem przerzutki ? 

Napisano

Dzięki. A co za sprzęt polecicie w tym przedziale cenowym? Przeglądałem kilka tematów i zaciekawil mnie Lazurowe V3 pisałem już do sprzedawcy jaka jest Decyzja tego modelu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...