Hyziu Napisano 23 Kwietnia 2017 Napisano 23 Kwietnia 2017 Witam, Poszukuję roweru w cenie do 1500 zł który będzie się nadawał i na asfalt i na piasek. Trochę już przeglądam i nie do końca jestem zdecydowany, a też mam wątpliwości czy dam radę do wszystkich zamontować fotelik na rurę podsiodłową. Co byście polecali i czy w modelach z linką hamulca na rurze podsiodłowej dam radę założyć fotelik czy w grę wchodzą tylko te bez linki ? Będę wdzięczny za wszystkie rady bardziej doświadczonych. Szczególnie chodzi o ten fotelik, bo dostaliśmy je w prezencie i w sumie do starego roweru dam radę zamontować, ale niestety jest to tylko marketówka, która nie wytrzyma mojego ciężaru (90kg) oraz dziecka+fotelik (ok 12 kg.)
Pablo59 Napisano 23 Kwietnia 2017 Napisano 23 Kwietnia 2017 Pokaż jak wygląda mocowanie fotelika - w przeciwnym razie wróżka ze szklaną kulą potrzebna
Tatanka Napisano 23 Kwietnia 2017 Napisano 23 Kwietnia 2017 Fotelik z podobnym mocowaniem montowałem w 3 różnych rowerach i w żadnym nie było większego problemu.Poza tym,chyba chodziło o pancerz i linkę przerzutki?
Hyziu Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Napisano 23 Kwietnia 2017 Nie wiem dokładnie czy to hamulca czy przerzutki bo widzę tylko na zdjęciach, ale chodzi o tą na rurze pionowej. Montowałeś rozumiem na pancerz i nie było żadnych problemów z działaniem przerzutki ?
Tatanka Napisano 23 Kwietnia 2017 Napisano 23 Kwietnia 2017 Obejma ma wyprofilowanie na pancerz.Widać to na Twoim zdjęciu.
Hyziu Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Napisano 23 Kwietnia 2017 Dzięki. A co za sprzęt polecicie w tym przedziale cenowym? Przeglądałem kilka tematów i zaciekawil mnie Lazurowe V3 pisałem już do sprzedawcy jaka jest Decyzja tego modelu.
Tatanka Napisano 23 Kwietnia 2017 Napisano 23 Kwietnia 2017 Sprzęt zdecydowanie polecany w tym przedziale cenowym
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.