womi89 Napisano 20 Kwietnia 2017 Napisano 20 Kwietnia 2017 Witam Szukam roweru do 1600zł (może troszkę więcej) do rekreacyjnej jazdy zarówno po asfalcie jak i lekkim terenie. Przez pojęcie lekki teren rozumiem polne piaskowe ścieżki, pagórki i leśne ścieżki. Po przeglądnięciu połowy internetu mam taki mętlik w głowie, że już nie wiem co wybrać. Koła raczej 27,5 i nie wiem właśnie czy coś z MTB czy raczej cross czy może jeszcze jakiś inny typ? Nie potrzebuję bagażnika, błotników i innych bajerów. Zależy mi na jak najlepszym osprzęcie dostępnym w tym zakresie cenowym oraz solidną ramę.Rowerem będę jeździł max kilka godzin tygodniowo. W sklepach polecali mi takie cuda: Merida Big Seven 40-MD 2015 Kellys VIPER 50 27,5" 2017 Monteria CROSSER 1.0 28" Unibike Mission 27,5 Disc niebiesko-zielony model 2017 Hexagon R3 limonka-czarny połysk 2016 KROSS Kross Rower Hexagon X3 czarny/czerwony/biały mat 2017 KROSS Rower Hexagon X2 Disc niebieski/biały połysk 2017 KROSS Co najlepiej z tych propozycji wybrać? Ewentualnie na jakie inne zwrócić uwagę. Jazda nie będzie ekstremalna i raczej w kiepskiej pogodzie nie będę się poruszał więc nie wiem czy dokładać do tarczówek czy lepiej V-ki wziąć. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.