Mac77 Napisano 7 Kwietnia 2017 Napisano 7 Kwietnia 2017 Zakładam nowy temat bo na forum nie znalazłem odpowiedzi.Mianowicie od jakiegoś czasu jest dostępne mleczko w wersji race.Pytanie kieruję do osób które z niego korzystały lub korzystają.Czy faktycznie lepiej łata dziury i warto dopłacić do tej wersji.
Mac77 Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Napisano 9 Kwietnia 2017 Naprawdę nikt nie miał do czynienia z tym mleczkiem?
MMMAAACCC7 Napisano 12 Kwietnia 2017 Napisano 12 Kwietnia 2017 popytaj serwisantów, z tu obecnych masz Activięna facebooku możesz spokojnie napisać do któregoś z braci Banach, lub miliona innych serwisów chwalących się rowerami w ich parkach serwisowych.z szarych riderów wątpliwe by ktoś chciał wydawać $$ na coś co nie jest sprawdzone, w szczególności gdy każdy ma już swój sprawdzony, pewny niezawodny środek
mikomik Napisano 16 Kwietnia 2017 Napisano 16 Kwietnia 2017 mam to mleko, jest to pierwsze moje w ogóle, uszczelniłem nim momentalnie używane z kilkoma przecięciami opony shwalbe lite skin, które nie mają oznaczenia bezdętkowe, producent podaje jedynie, ze może się udać choć nie musi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.