kiroszima Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 witam jestem z Żor i chciałem sie zapytać gdzie w okolicy moge znaleźć jakieś sklepy z koszulkami rowerowymi rybnik jastrzębie zalezy mi na czasie bo chciałbym ją jescze dzisaj kupić pozdrawiam Bartosz
Bizon Napisano 2 Października 2006 Napisano 2 Października 2006 Na rybnickie w Żorach można czasmi wyrwać coś taniego z ciuchów poza tym największy wybrór chyba jest w rybniku Bike-system http://www.bike-system.com.pl/ poza tym obok targu jest sklep rowerowy tam tez troche ciuchów mają
zido Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 W dziurze jastrzębiu niezbyt... niby są 3 rowerowe, ale jakaś fajna koszulka to szybciej w sportowym kupisz... widziałem ostatnio fajne w sportowym koło małego targu. Troche nad tym dużym na arki bożka jest taki mały z beżowymi budkami. W 1 murowanej na 2 pietrze jest sportowy, na dole komputerowy, czy tam modelarksi nepamietam
Dj EGG Napisano 1 Listopada 2006 Napisano 1 Listopada 2006 w okolicy nie ma zbyt duzego wyboru, tylko bike-system w rybniku. porzadne sklepy sa najblizej w gliwicach i mikolowie. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.