KszegoSz Napisano 26 Marca 2017 Napisano 26 Marca 2017 Witam, Mam pytanie na co zwrocic uwage kupujac rower miejski. MA miec koszyk Ladny kolor heheh przerzutki ;-) Rozgladajac moze na rowe kupic za 600 jak i za 2600. Roumiem przerzutki 3 vs 7 . .. to ogarniam .. ale co z reszta . . Tak samo waga - alu vs stal. DLa MTB nie ma takiego problemu ;-) Mamy klasy osprzetu slx to XTR no i wiem w czym plywam tak samo amor .. od redona do sid-a ALe coze zwyklym mieszczuchem dla kobiety .. ?? Czy m sie kierowa c .. Jakas pomocna dlon..? na co zwrocic uwage . . .? Gdzie bedzie rower smigal - glownie asfalt i sciezki w parku - waly utwardzone ... Dziekuje za info ;-)
Pablo59 Napisano 26 Marca 2017 Napisano 26 Marca 2017 1. Pokazujesz jej zestaw uprzednio przygotowanych fotek - czekasz aż usłyszysz: "Ooooooooch, ten !!!!" 2. W miarę możliwości szukasz opcji przymierzenia Jeśli pozycja odpowiada (na rowerze !!!! ) wyasygnowujesz odpowiednią ilość środków płatniczych Jeśli nie odpowiada - powtarzasz do skutku punkty 1 i 2 Na inne kwestie sobie już sam odpowiedziałeś. Pod rozwagę ewentualnie wyposażenie w piastę z prądnicą , o ile wieczorowe jazdy będą częstsze niż rzadsze Ps. piasta planetarna bo niechęć do wachlowania dwoma manetkami / ogarnięcia po co jest lewa i prawa ? Bo może jednak trekking ? Koszyczek się dołoży
KszegoSz Napisano 26 Marca 2017 Autor Napisano 26 Marca 2017 EEE tam pradnica 2 x AAA i mamy lampke przod no i tyl 2 x AAA ;-) wiec prodnica nie musi byc .. Tylko chcialem ogarnac jak jest z piastami i ewentualnie z jakoscia jak pisalem . bo roznica jest spora mozna taka koze qpic za 600 i za 2600 , ,wiec w czyms roznica tkwi .. No w samej piascie .. (ilosc biegow ) no to chyba za malo na taka roznice ceny .. no dobra ten drozszy troche mniej wazy ... ale co z reszta kasy za co place. .? hehe Bo w MTB to wiem . . . . jaka jest roznica miedzy slx a xtr... s tutsj .. hmm.. zielonego pojacie nie mam ..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.