Skocz do zawartości

[Rower miejski] 1300-1500

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam pytanie na co zwrocic uwage kupujac rower miejski.

MA miec koszyk

Ladny kolor heheh

przerzutki ;-)

Rozgladajac  moze na rowe kupic za 600 jak i za 2600.

Roumiem przerzutki  3 vs 7 .  ..  to ogarniam .. ale co z reszta  . .

Tak samo waga  - alu vs stal. 

DLa MTB nie ma  takiego problemu ;-)

Mamy klasy osprzetu slx to XTR no i wiem w czym plywam tak samo amor .. od redona do sid-a

ALe coze zwyklym  mieszczuchem dla kobiety .. ??

Czy m sie kierowa c ..

Jakas pomocna dlon..? na co zwrocic uwage . . .?

Gdzie bedzie  rower smigal - glownie asfalt  i sciezki w parku -  waly utwardzone ...

Dziekuje za info ;-)

Napisano

1. Pokazujesz jej zestaw uprzednio przygotowanych fotek - czekasz aż usłyszysz:  "Ooooooooch, ten !!!!"

2. W miarę możliwości szukasz opcji przymierzenia

Jeśli pozycja odpowiada (na rowerze !!!! ) wyasygnowujesz odpowiednią ilość środków płatniczych

Jeśli nie odpowiada - powtarzasz do skutku punkty 1 i 2

Na inne kwestie sobie już sam odpowiedziałeś.

Pod rozwagę ewentualnie wyposażenie w piastę z prądnicą , o ile wieczorowe jazdy będą częstsze niż rzadsze

Ps. piasta planetarna bo niechęć do wachlowania dwoma manetkami / ogarnięcia po co jest lewa i prawa ? Bo może jednak trekking ? Koszyczek się dołoży :)

Napisano

EEE tam  pradnica  2 x AAA   i mamy lampke przod no i tyl 2 x AAA ;-)  wiec prodnica nie musi byc ..

Tylko chcialem ogarnac jak jest z piastami i ewentualnie z jakoscia jak pisalem .  bo roznica jest spora  mozna  taka koze qpic za 600 i za 2600  , ,wiec w czyms roznica  tkwi  ..

No w samej piascie  ..  (ilosc biegow ) no to chyba za malo na taka roznice ceny .. no dobra ten drozszy troche  mniej wazy ... ale co z reszta kasy za co place. .? hehe

Bo w MTB to wiem . . . . jaka jest roznica miedzy slx a xtr...   s tutsj .. hmm.. zielonego pojacie nie mam ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...