OutOfMemory Napisano 25 Marca 2017 Napisano 25 Marca 2017 Cześć. Nie mogę się dogrzebać w necie informacji czy do starej korby FC-M320 dałoby się przykręcić zębatki z deore lub alivio? Wie ktoś może jaki rozstaw na tej korbie mają śruby? Szukałem informacji na stronie Shimano, ale to już taki zabytek, że nic nie ma. Sama korba jest w bardzo dobrym stanie. Jedynie zębatki, łańcuch i kaseta jest zajechana całkowicie i do wymiany. Chciałbym to reanimować, byłbym wdzięczny za rady.
byh81 Napisano 25 Marca 2017 Napisano 25 Marca 2017 Starsze podzespoły są na stronie w formie pliku pdf
gtb Napisano 25 Marca 2017 Napisano 25 Marca 2017 Toż ty tam masz blisko ćwierć wiecznego antyka ( Exage ujeżdżałem taką ) To jest korba pięcioramienna z BCD 110/74 - niestety żadna nowsza zębatka do tego nie przypasuje. Co prawda na allegro można dostać pojedyncze zębatki pod ten rozstaw ale kosztują furmankę pieniędzy i taniej wyjdzie kupno całej nowej korby wraz z suportem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.