leos4815 Napisano 12 Marca 2017 Napisano 12 Marca 2017 Cześć, chciałem przerzucić się na dojazdy rowerem na uczelnie i zastanawiam się nad wyborem zabezpieczenia. Mój wydział znajduję się poza centrum, w miarę spokojnym miejscu gdzie w sumie nie kręcą się żadne przypadkowe osoby tylko pracownicy + studenci, ale jak będę zostawiać rower regularnie to nigdy nie wiadomo i na stojaki skierowane są kamery. Zastanawiałem się nad łańcuchem albo kombinacją ulock + jakaś linka na przednie koło, chciałbym wydać max. 200zł. Zastanawiałem się też nad kupieniem roweru konkretnie pod dojazdy na uczelnie ale wolałbym tego uniknąć i kupić po prostu wystarczające zabezpieczenie. W załączniku wrzucam foto roweru
dziksoltys Napisano 13 Marca 2017 Napisano 13 Marca 2017 Najlepsze rozwiązanie kupić grata na dojazdy . A jak chcesz tym dojeżdżać to kup dobrego unlocka im grubszy pręt tym lepiej
rowerzysta01 Napisano 13 Marca 2017 Napisano 13 Marca 2017 @leos4815 z takich lepszych mogę polecić: Kryptonite evolution 4 STD, Kryptonite evolution chain wersja 90 cm, AXA Łańcuch Newton Promoto 4, ONGUARD Brute LS 8000 + linka akita, axa cherto compact
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.