zgredek88 Napisano 12 Marca 2017 Napisano 12 Marca 2017 Witam! potrzebuje pomocy w dobraniu roweru gorskiego! mam 185cm wzrostu jestem zieony w tym temacie, co moglibyscie mi doradzic
Roxorloops Napisano 12 Marca 2017 Napisano 12 Marca 2017 Nie podałeś żadnych informacji, do czego będziesz używał roweru. Poszukaj na allegro, idź do lokalnego sklepu rowerowego dowiedz się mniej więcej czego szukasz a my dalej pomożemy.
zgredek88 Napisano 12 Marca 2017 Autor Napisano 12 Marca 2017 Nie podałeś żadnych informacji, do czego będziesz używał roweru. Poszukaj na allegro, idź do lokalnego sklepu rowerowego dowiedz się mniej więcej czego szukasz a my dalej pomożemy. Do dość intensywnej jazdy po lesie. Przegladalem kross Level b6 czyli cos w ten deseń chodzi o to ze nie wiem z jakie podzespoly powinien miec , dodam ze waze 100. Mam kross evado 6 i dobrze mi się nim jezdzi po asfalcie dlatego upatrzylem Znów kross ale jestem otwarty na propozycje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.