Skocz do zawartości

[Buty] Gdzie przymierzyć SPD SL w Warszawie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wie ktoś może gdzie w Warszawie jest sklep mający w asortymencie buty SPD SL? Zależy mi przede wszystkim na przymierzeniu butów Shimano (gł. RP3). Szukałem w necie na stronach sklepów, ale nic nie znalazłem. 

Napisano

Możesz podać jakiś konkretny sklep? Przeglądałem strony kilku sklepów i w żadnym nie znalazłem info na stronie, że mają Shimano na stanie w stacjonarnym sklepie. Nawet air bike, który ma sporo butów tych akurat nie ma. 

Napisano

W każdym dobrym sklepie mającym obuwie szosowe a takich jest sporo w Warszawie 

SPD SL to nie obuwie tylko rodzaj pedałów 

"SPD SL to nie obuwie tylko rodzaj pedałów"

To się chyba nigdy nie skończy ;-(

Kurcze, czy kiedyś ludziska zaakceptują, że spd to jeden z rodzajów zatrzasków, czy to raczej zostanie jak "adidasy" synonimem butów sportowych?  ;-)

Pozdrawiam Witek

Napisano

"SPD SL to nie obuwie tylko rodzaj pedałów"

To się chyba nigdy nie skończy ;-(

Kurcze, czy kiedyś ludziska zaakceptują, że spd to jeden z rodzajów zatrzasków, czy to raczej zostanie jak "adidasy" synonimem butów sportowych?  ;-)

Pozdrawiam Witek

venom2000 - przecież absolutnie nie do Ciebie - chwała, że ciągle są osoby które spokojnie wyjaśniają, że spd-sl to nie buty ;-)

Ja Cię tylko zacytowałem i uwaga o "niechęci do wiedzy" absolutnie nie do Ciebie!

Pozdrawiam Witek

Napisano

Według danych na stronie Airbike nie ma w żadnym sklepie butów w rozmiarze 43, który prawdopodobnie byłby dla mnie dobry. Jest tylko jeden model w rozmiarze 44. 

Napisano

Racja, ale marki Shimano jest 1 model w rozmiarze 44, 43 nie ma żadnego niestety. Jak czegoś nie kupie w weekend to się wybiorę do nich i tak, może na stronce są złe dane ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...