jaro0011 Napisano 6 Marca 2017 Napisano 6 Marca 2017 Witam Mam zamiar kupić ten kask bo wyprzedaje się kolekcja 2016 i można dorwać go taniej... Jednak mam pytanie czy ktoś używa ten kask bo nie mam możliwości przymiarki i zastanawiam się jak jest z dopasowaniem i ogólnie jakie są opnie. Mam dość dużą głowę obwód 60cm i nie każdy kask dobrze mi leży. Zależy mi żeby skorupa nie była zbyt płytka bo mam dość wyskie czoło i płytkie kaski mi nie leżą Ewentualnie jakie macie doświadczenia z kaskami firmy MET?
kraff Napisano 7 Marca 2017 Napisano 7 Marca 2017 Posiadam kask tej marki i jestem bardzo zadowolony, jednak moja opinia nie jest jakoś wiążąca, bo nie mam specjalnego doświadczenia w tej materii Myślę, że jednak najlepiej przymierzyć lub ewentualnie zakupić z możliwością zwrotu gdy się okazało, że nie leży.........
jaro0011 Napisano 8 Marca 2017 Autor Napisano 8 Marca 2017 Dzięki za opinie Właśnie się zastanawiam nad zamówieniem z centrum rowerowego, tam chyba nie będzie problemu ze zwrotem jeśli nie będzie mi pasował. Chociaż na allegro ten kask sprzedają taniej.
erzurum Napisano 8 Marca 2017 Napisano 8 Marca 2017 na allegro też możesz zwrócić w ciągu chyba 14 dni, takie przepisu związane z handlem w sieci.
kraff Napisano 9 Marca 2017 Napisano 9 Marca 2017 Zawierając umowę na odległość z podmiotem prowadzącym działalnośc gospodarczą, możesz dokonać zwrotu w ciągu 14 dni bez podania przyczyny. Koszt przesłki lezy po stronie odsyłającej. Zatem, jak sprzedawca na allegro sprzedaje jako fima, to możesz zwróić towar w ciągu 14 dni - towar nie może być używany - jedynie sprawdzont - tak jak w staconarnym sklepie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.