Vaidol Napisano 4 Marca 2017 Napisano 4 Marca 2017 Dzień dobry, panowie krótko i na temat, nie znam się na rowerach i ich parametrach, potrzebuje roweru do pracy i normalnej jazdy po mieście, nie jeżdżę po lasach itd, wiadomo warunki w mieście nieraz są ciężkie, krawężniki i tym podobne szaleństwa dlatego zwracam się do was (jeżeli oczywiście byli byście tak mili) o podanie mi kilku typów rowerów które były by w miare wytrzymałe i się nie psuły, nie będę no na pewno bardzo męczył i robił na nim cudów na kiju, jestem szczupły 60kg więc 1) Hexagon x1 2015-2016 2) Lazaro Integral V1-Amor Men <- po wpisaniu w gogle tej nazwy wyskakuje od razu więc jak byście mogli rzucić okiem. Chyba że coś innego? dzięki z góry. 1000 złoty.
Pablo59 Napisano 4 Marca 2017 Napisano 4 Marca 2017 Przejrzyj kilka ostatnich postów na identyczny temat i będziesz wiedział co i jak ... Crossowy (żadne pseudo-MTB), 3x8 czyli 24 biegi to na dzień dobry ma mieć
Tatanka Napisano 4 Marca 2017 Napisano 4 Marca 2017 Lazaro Integral V2 jest za ok 1200.Według mnie warto dołożyć,a jeśli nie,to pozostałbym przy wersji V1
Ninjago Napisano 4 Marca 2017 Napisano 4 Marca 2017 Lazaro Integral V1 w stosunku do V2 to szrot w zasadzie. Różnica w cenie to tylko 200 zł, a w osprzęcie kolosalna. Zdecydowanie dołóż do V2, szkoda pieniędzy na V1.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.