gregor19831 Napisano 22 Lutego 2017 Napisano 22 Lutego 2017 Witam, interesuje mnie zakup roweru lub ewentualnie dwóch ( męski i damski) budżet ok 4000zł lub 2x4000zł dojazd do pracy - asfalt - ok 8km w jedną stronę - interesuje mnie góral ponieważ druga funkcja to weekendowe, popołudniowe wypady do lasu, w góry ( dolina Kościeliska, Chochołowska i tego typu ) - wypady ok 20-50km jednorazowo. w miarę szybki góral, zatem raczej odpada napęd 1x10/11 chciałbym by do roweru była możliwość zainstalowania krzesełka rowerowego dla dziecka. mój wzrost 184cm 80-85kg kiedyś miałem kellysa exqusite dsc z 2008r - cross - ale generalnie denerwowal mnie bo w terenie to on musi miec stabilne podloze:) A może są rowery do których można koła podmieniac ( cross/teren) meczy mnie ten zakup roweru:) samochód krócej nabywalem:P proszę i porady:) liczę na was:)
Alsew Napisano 22 Lutego 2017 Napisano 22 Lutego 2017 Ciężko będzie znaleźć coś lepszego w tej cenie. http://velo.pl/rowery/gorskie-sztywne/cross-country-275/author/vision-275-2015 Przy Twoim wzroście 19' - trzeba by się pospieszyć bo jest ostatni egzemplarz. Rama ma mocowania pod bagażnik - fotelik.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.