Skocz do zawartości

[3000 +/-zł] Mtb 29

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ,otóż juz w zeszlym roku szukalem roweru lecz nie doszlo do zakupu mialem troche mniejszy budżet w tym roku troche sie zwiekszyl mysle ze te 3 tys +/- 500zł.

Wiec tak mam 186 cm wzrostu i okolo 85-90kg wagi . Rower bedzie sluzyc w tygodniu na dojazd do pracy + treningi a w weekendy lesne wędrówki ,lubie troche poszalec dlatego padl wybor na mtb kiedys troche na bmx jezdzilem wiec lubie troche ostrzej sie przejechac dlatego tez mtb. Zreszta zawsze mozna węższe oponki wsadzić.

Chcialbym kupić jeszcze w tym miesiacu poniewaz i tak pozno sie za ta wzialem . Moze byc uzywka lecz wolal bym nowy .

Mysle ze wszystko napisałem.

Z gory dziekuje za pomoc. Niestety tyle jest tych rowerow ze sam nie wiem co wybrac

Przeczytalem bardzo duzo tematow na tym forum lecz nie znalazlem idealnej opcji dla mnie dlatego tez zakladam temat.

Jestem z Poznania lecz moge tez kupic wysyłkowo.

Z moich propozycj:

Unibike flite 29 2016

Napisano

Przeczytalem bardzo duzo tematow na tym forum lecz nie znalazlem idealnej opcji dla mnie dlatego tez zakladam temat.
czyli przeczytaj jeszcze raz i jak już zrozumiesz co tam napisano załóż wątek, bo póki co przeczytałeś ale nic z tego nie zrozumiałeś 

PS. ale jakby ci się nie chciało to podpowiem, że to Ty powinieneś wkleić tu linki z propozycjami o których inni coś napiszą

Napisano

Lecz troche za pozno sie za to zabralem i niestety kilka modeli naprzyklad expert czy acid niema juz dostepnych a jak sa to z rama 17" a te rowery byly wlasnie najczesciej proponowane w innych tematach dlatego tez zalozylem osobny pobiewaz dostepnosc rowerow sie troche zmieniła. Dlatego tez prosze o pomoc gdybym wiedzial co kupic bym nie zakladal tego tematu .

Napisano

Kross B7/8 (bo chyba kół 27,5 czyli R7/8 nie przewidujesz) to dobra alternatywa - od Mustanga lepszy o sztywną oś z tyłu ale gorszy o amortyzator , hamulce i nieszczęsny suport Press Fit , dodatkowo znalezienie go w podobnych pieniądzach i pasującym rozmiarze obecnie jest dość trudne.

Napisano

Zdecydowalem sie na mustanga jednak b8 znalazlem za 3599 lecz juz na poczatek mi nie pasuje blokada amortyzatora w amorze nie w manetce no i brak pedalow czyli nastepne koszta . Dziekuje za pomoc i pozdrawiam . Zamawiam 19" i mysle ze bedzie ok.

Napisano

Niestety ale firma ambike po kontakcie telefonicznych powiedziala ze to co na stronie dostepne to jest takze normalnie . Po zamownieniu okazalo sie ze rower bedzie dopiero w kwietniu . Mam do kupienia kross b8 2016 za 3599 bez pedalow nowy niedalekko Poznania wiec w sumie odbior osobisty . Czy to dobry wybor czy ktos cos innego poleci ? Bo chcialem juz w tym tygodniu niec rower .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...