boxbox Napisano 13 Lutego 2017 Napisano 13 Lutego 2017 Cześć, bez zbędnego owijania w bawełnę. Szukam Crossa w dwóch przedziałach cenowych: 1500 oraz 2000zł. Wzrostu mam 186cm i ważę ok 85kg. Rower musi być nowy. Naczytałem się masę tematów kilkanaście stron wstecz i szczerze to wiem mniej niż wiedziałem. Co możecie polecić w takiej cenie?
HarveyDent Napisano 13 Lutego 2017 Napisano 13 Lutego 2017 Kilka ostatnich stron z tematu https://www.forumrowerowe.org/topic/138203-1300-1800-rower-crossowy-jaki/page-168 da Ci odpowiedź
boxbox Napisano 14 Lutego 2017 Autor Napisano 14 Lutego 2017 Przeczytałem nie kilka, lecz kilkanaście stron i to co wiem na pewno się przyda. Chciałbym jednak dostać odpowiedź co byłoby w pewnym sensie potwierdzeniem wyboru. Nie wiem jak zmienia się rynek rowerowy, ale nauczyłem się, że to co było na topie, powiedzmy, miesiąc temu teraz już niekoniecznie. Pierwszy raz wydaję taką sumę na rower dlatego chcę trafić z wyborem w dziesiątkę.
Endrju911 Napisano 14 Lutego 2017 Napisano 14 Lutego 2017 Trochę własnej inwencji twórczej... Co do miesiąca to nie jest tak jak mówisz, aż w takim tempie rynek się nie rozwija. Podziel się tym co znalazłeś na forum. Chcesz żeby każdy podał Ci wszystko na tacy. Gdybyś się trochę wykazał, wkleił jakieś przykładowe modele rowerów które znalazłeś, linki to już byłoby na plus. Moglibyśmy coś podpowiedzieć na ich podstawie. Tym bardziej że rowery w budżecie 1500, 2000zł są bardzo popularne. Nie tak jak np rowery za 5 czy 8 tysięcy, gdzie wątków na forum ich dotyczących jest dużo mniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.