idiiota Napisano 10 Lutego 2017 Napisano 10 Lutego 2017 Witam , szczerze nie wiem gdzie miałem zacząć temat, gdzie szukać odpowiedzi. Jestem totalnym amatorem a nie chce wydać pieniędzy na kawałek złomu, rower ma służyć po lesie, drogach polnych ale tez do po asfalcie. Kwota jaka posiadam to 1000-1200zł, czy warto brać udział w takich licytacjach http://allegro.pl/scott-aspect-750-i6710882825.html#thumb/5 ??
Tatanka Napisano 10 Lutego 2017 Napisano 10 Lutego 2017 Jeśli nie znasz się na rowerach,to kupno używki to loteria.Rower z aukcji nie ma żadnego zdjecia,które przedstawiałoby w jakim stanie jest napęd.A to jest bardzo ważne.Jeśli sprzedający dośle zdjęcia można się dalej zastanawiac
Endrju911 Napisano 10 Lutego 2017 Napisano 10 Lutego 2017 Czyli szukasz roweru MTB. Ogólnie rzecz biorąc w tej cenie można kupić przyzwoity rower używany, ale trzeba uważać żeby nie naciąć się na jakiś szrot, więc przydaje się podstawowa wiedza. Ten rower nawet w porządku, podstawowy osprzęt, dobra marka. Ale patrz też na rozmiar, ten ma ramę 21 więc jeśli jesteś wysoki to ok. Jeśli natomiast nowy do dostaniesz w tej cenie rower na niemarkowej ramie na podstawowym osprzęcie Altus/Acera
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.