kubacz93 Napisano 31 Stycznia 2017 Napisano 31 Stycznia 2017 Witam, Mam zamiar kupić sobie pulsometr potrzebny do pomiaru tętna na siłowni przy spinningu, a także biegania oraz przy podróżach. Jakie macie doświadczenia z zakupionymi przez siebie pulsometrami. Mam na oku sigme 25.10, sigme Pc 15.11, Beurera PM 25 . Polecacie czy raczej nie? Może coś innego. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
Gość Napisano 31 Stycznia 2017 Napisano 31 Stycznia 2017 Ja uzywam paskow na ANT+, wedlug mnie sa naprawde spoko. NAwet jeden ktory mialem w Bandlu z Licznikiem Botragera (niezuywany) mam na sprzedaż ;-) TO chyba jest elektronika Garmina jak w przypadku paskow Adidasa. Głowna zaletą ANT+ (czy BT) jest to ze pozniej mozesz te paski parowac z czym chcesz co dziala na ANT+ czy BT tj z dowolnym zegarkliem, telefonem, licznikiem rowerowym itd... A co do "wyswietlacza" to masz wtedy najrozniejsze opcje do wyboru, od Garmina fr60 za 60pln na alle, ktory oprocz wyswietlania gromadzi te dane i mozna je pozniej przeniesc do Garmin Connect po mocniejsze Garminy czy liczniki z GPSem na pokladzie i masz wtedy ładne i zaleznosci od terenu itp. a jak masz wiecej $ na tego bzika, to fajny jest np Garmin FR235 z wbudowanym pomiarem terna z nadgarstka. Dziala bardzo fajnie....
gregorek Napisano 2 Lutego 2017 Napisano 2 Lutego 2017 ja się bawię z pulsometrem Sigma 26.14 i jestem zadowolony. Co prawda nie ma polskie menu, ale bardzo czytelny, łatwy w obsłudze i ma wiele funkcji. Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.