lysyadin Napisano 29 Listopada 2016 Napisano 29 Listopada 2016 (edytowane) Witajcie.. Niebawem przyjedzie do mnie nowy rowerek. Udało się uzyskać super rabaty + raty 0% także gwiazdor przychodzi do mnie o wiele wcześniej w tym roku.http://www.cannondalebikes.pl/rowery/2017-gorskie/xc-race/f_si-carbon/f_si-carbon-3 W nowym rowerku będą hamulce Magury.. Co prawda miałem styczność tylko z MT2, które pogoniłem jak się dało, te MT RACE zapewne są lepsze, ale strach przed brakiem hamowania i piszczeniem zarzynanego prosiaka zostaje.. "Stary" rowerek będę pewnie sprzedawać, tam mam właśnie założone SLX + XT, W cannondale są magury, o których za wiele nie wiem - tylko tyle, że to jakaś specjalna edycja dla Cannondale i wagowo będzie jakoś mniej o ok 100g w porównaniu do SLX/Xt., gdzie nawet nie wiem do jakich Magura to porównać... I tu mam pytanie do was.Wie może ktoś coś więcej o tych hamulcach? Czy waga rzędu tych 100g warta jest stresu i palpitacji? Wiem, że nie mam jeszcze porównania, ale jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia po prostu sprzedam nieużywany zestaw a założę sobie półroczne SLX/XT mając pewność, że to będzie na pewno udana kombinacja... Edytowane 29 Listopada 2016 przez lysyadin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi