koniczynpolny Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 Witam, Jak myślicie, które wybrać? Mowa o ochraniaczach kolana/piszczele (nie wiem czy są też odpowiedniki na ręce ). I jeszcze pytanko: Czy te ochraniacze w jakimś stopniu chronią tył nogi czy tylko przód?
mmmak Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 i te i te sa dobre, mozesz jeszce pomyslec o eartworks dawny blackbox to to samo co 661 tylko tansze i owszem chronia łydke i to dosc skutecznie nieraz sie o tym przekonałem
koniczynpolny Napisano 22 Września 2006 Autor Napisano 22 Września 2006 a możecie mi polecić jakieś dobre sklepy z ochraniaczami w Warszawie, gdzie nie zedrą ze mnie jakiejś strasznej kasy?
koniczynpolny Napisano 25 Września 2006 Autor Napisano 25 Września 2006 a i jeszcze jakbyście mi napisali czy lepiej wybrać 661 race lite czy earthworks i dlaczego to byłbym wdzięczny
kaitracid Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 eartworks dawny blackbox to to samo co 661 idz do sklepu i dopasuj do nogi popatrz które ci sie bardziej podobąja , ja polecam eartworks'y z drugiej strony dziwie ci sie skoro masz "koło" za 3,5k pln'ów a zastanawiasz sie nad ochraniaczami za 140pln
jurekrybak Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 race lite chronią tez łydke...noa el zsuwaja sie dosć czesto.....zaś race....chronią doskonale tylko przednią częśc golenia..to sie nie zsuwają;p Towj wybór;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.