alchem Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Cześć. Zastanawiam się nad kupnem tego roweru: http://allegro.pl/eddy-merckx-karbon-campagnolo-centaur-59-cm-i6566951207.htmlOpłaca się go kupić czy nie?Ogólnie szukam ostrego/szosy do 2/2,5k. Z góry dzięki za odpowiedź.
zorg7603 Napisano 26 Października 2016 Napisano 26 Października 2016 2500 za pełny carbon to bardzo atrakcyjna cena. Sprzedający handluje rowerami. Z własnego doświadczenia polecam bardzo dokładne oględziny, a najlepiej kontrolę w porządnym serwisie. Wiosną kupiłem Cannondale. Stan super, generalnie rewelacja. Odległość była spora, wiec nie miałem jak dokonać oględzin i kupiłem z przesyłką. Doszła kupa złomu, w wielu miejscach z ogniskami utleniania (ramą Alu), kompletnie zajechanym amorem i napędem złożonym z kilku różnych systemów (8-10 rzędów) w stanie agonalnym. Z używanymi rowerami jest dzisiaj jak z autami. Mirki handlarze opanowali zachodnie złomowiska, polecam wiec jak na wstępie, bo cena dobra.
alchem Napisano 26 Października 2016 Autor Napisano 26 Października 2016 Dzięki za odpowiedź, w najbliższym czasie mam właśnie zamiar go obejrzeć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.