dziksoltys Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Czy może ktoś mi powiedzieć czy to będzie pasować przerzutka m662(niby na śrubę) do ramy primal (jest hak). w info przerzutki jest napisane na śrubę ale na innych aukcjach jest napisane na hak wyglądem niczym się nie różnią.
gtb Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 A czemu by miało nie pasować , M662 to shadow montowana bezpośrednio do haka w ramie.
dziksoltys Napisano 21 Października 2016 Autor Napisano 21 Października 2016 bo na jednej aukcji pisze na hak a na innej śruba. A nie mam pojęcia czym to się różni . Jak jest napisane na hak to ona zastępuje hak? a na śrubę to po prostu wkręcam do haka? ale do shadow są normalne manetki ? bo im więcej czytam tym mniej wiem kiedyś złożyłem rower kupując części a teraz zastanawiam się jak to możliwe że to wszystko z sobą współpracuje.
gtb Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 W opisach często są błędy , M662 nigdy nie występowała w wersji z tzw. "hakiem" była zawsze na "śrubę" czyli montowana bezpośrednio do oryginalnego haka ramy. Do shadow idą standardowe manetki (oczywiście dobrane pod ilość przełożeń).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.