Skocz do zawartości

[4500 zł] Mój pierwszy mtb 29er

Mati_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam was koledzy i koleżanki długo broniłem się nad napisaniem tego postu bo myślałem że sam będę wszystko wiedział ale niestety muszę was prosić o pomoc . Nadszedł ten czas kiedy powróciła zajawka na rower . Do dyspozycji mam 4500 zł , dla czego mtb ? Dużo będę jeździł po asfalcie , szutrze i do lasu się zajedzie . rozmiar kół 29 myślę że będzie najlepszy rozwiązaniem dla mnie mam wzrost +/- 198 cm waga 91 kg . Po czytaniu dużo informacji mam takie swoje wypatrzone modele i chciał bym abyście je zobaczyli , ocenili , skomentowali i dali swoje porady :

Scott scale 960

Kross level B9 s 2015 

Kross evado 7.0

unibike expert 29

Dziękuje za przeczytanie mojego postu i pozdrawiam Mateusz

Napisano

Ja tam moze sie nie znam za bardzo na rowerach, ale powiem ci, ze ten KROSS B9 to bym bral w ciemno

Wyglada, ze ma najlepszy amortyzator a pozatym geometra ramy wyglada zacnie, ale ta cena...

Na drugiej pozycji SCOTT jak dlamnie, tutaj w UK teraz jest promocja ten model na zlotowki wychodzi okolo 3500zl cena

Evado, nie

Unibike, nie.

Pozdro. 

Napisano

Jeśli chodzi o tą czwórkę ,którą wymieniłeś to Kross . Rewelacyjna rama. Koła w miarę lekkie ale i wytrzymałe . Amortyzator akurat na Twoją wagę spoko bo dla lżejszych jeźdzców nie pracuje tak elegancko. Osprzęt bardzo fajny nie ma co się przyczepić . Hamulce takie sobie ale ekstremalnie pewnie nie będziesz na razie jeździł.

Napisano

Dziekuje Panowie za pomoc i zainteresowanie sie moim problemem . Szukam po sklepach i ciezko z dostepnascia b9tki . Moze jakies macie myki na znalezienie b9 :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...