TOPOR Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Mam 196 cm wzrostu ponad 100kg i potrzebuję wygodnego, w miare szybkiego roweru do jazdy. Czasami jest to swobodna jazda po wioskach czasami muszę jechać do pracy, szkoły. Może być jakiś używany z góry dziękuje Obecnie mam starego san bernardinio jakoś tak ale za bardzo się sypie już zrobiłem na nim pare tyś km,
Kabuz Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 W tym zakresie cenowym to moim zdaniem tylko w używkach trzeba szukać. Jednak cudów też bym się nie spodziewał Z nowych to chyba tylko Decathlon z RR300, lub jakieś "makrokesze" .
Tatanka Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Popatrz http://allegro.pl/rower-meski-herculesventana-full-deore-aluminiowy-i6460603044.html#thumb/8 Budżet nie do ruszenia?
TOPOR Napisano 1 Września 2016 Autor Napisano 1 Września 2016 Wszystko jest do ruszenia ale nie chcę na pewno amortyzatorów jak dla mnie to jest zbędne A no i gdybym się bardziej znał zrobiłbym swój, ale nie potrafię nie których rzeczy . Na tym san ber cos tam robiłem nie dawno po 70km i plecy ni nogi nie bolały./ A te nowe nie które to ....
negractm Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Cześć mogę coś podpowiedzieć jak ja bym wybierał w tym przedziale cenowym no ale nie jestem żadnym fachowcem Na pewno nie w markecie bo tam po prostu chcą wszystko upchnąć i sprzedać a tak naprawdę dadzą jakąś część co do końca nie wiadomo jaka ona jest,poszukaj w swoim okręgu dobrego sklepu rowerowego i tam ci od razu coś wybiorą może na wet na koniec sezonu będziesz miał rabat a i co ważne w takich sklepach dadzą ci rabat 10-15 % więc sobie wybierz jakiś nawet droższy i spytaj za ile ostateczna cena ! radzę jakiś firmowy bo będziesz miał pewność że będzie się nadawał do przyjemnej jazdy,ja wybrałem ctm i czytałem o firmie że tańsza słowacka firma i się nie zawiodłem no ale ja szukałem w przedziale 4000 zł Znalazłem ctm crossowy za 1300 zł -->Twister 28" czarny/zielony mat no ale po rabacie maksymalnym jak by ci się udało to i tak jest 1100 zł myślę że może któraś z tych marek by coś dała tańszego do sklepów :kross,kellys,giant,merida,unibike,ghost Jedynie cię ratuje przelecenie się po sklepach i wybranie najlepszej opcji i tyle pozdrawiam
Tatanka Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Co się sypie w starym?Może naprawa nie będzie taka droga.przy kupnie używki też trzeba się liczyć z jakimiś dodatkowymi kosztamiJak rower pasuje,to może warto się zastanowić.Jaki to model?
alagor96 Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Warto się zastanowić czego Ci potrzeba. Przy tym budżecie ludzie często decydują się na stalowe kolarki, proste, ale skuteczne.
Ros Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Warto się zastanowić czego Ci potrzeba. Przy tym budżecie ludzie często decydują się na stalowe kolarki, proste, ale skuteczne. Potwierdzam - za niecałe 1000 zł kupiłem bardzo fajną kolarkę Peugeota, w świetnym stanie. Jeżdżę nią po mieście, do tego dłuższe trasy, udało mi się nawet pojeździć w okolicach Zakopanego. Frajda z jady niesamowita, chociaż do jazdy po mieście zastanowiłbym się nad oponami o szerokości 28 mm. Obecnie mam Vittorie 22 mm i jest jak w sportowym samochodzie - twardo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.