cortexaphan Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 Cześć, Poszukuje pomocy, wskazówki przy wyborze uchwytu do kierownicy giant connect (podglądowe zdjęcie w złączniku). Kupiłem już kilka rozwiązań po pare złotych (m.in te z podpiętego tematu o oświetleniu) ale niestety zsuwają się z kierownicy lub nie mogę ich założyć ze wzg. na jej obwód. dziękuje za wszelkie sugestie
siimon Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 Najtańszy, niezawodny i nie ma opcji, żeby nie pasował do Twojej kierownicy.
Sansei6 Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 A pomyslałeś o dobrych gumowych podkładkach?
cortexaphan Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Napisano 29 Sierpnia 2016 Dzięki siimon ale miałem już ten model i dokładnie tak jak wspomniał Sansei6 użyłem podkładek gumowych.. pękło mi na słońcu i na pewno przedobrzyłem z siłą. Może jest to dobry pomysł i chyba wrócę do tego raz jeszcze, anyway - dziękuję Panowie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.