WrednaSzlama Napisano 26 Sierpnia 2016 Napisano 26 Sierpnia 2016 Co powiecie o tym rowerze? http://olx.pl/oferta/giant-xct-CID767-IDgLztZ.html Poszukuję używanego roweru do jazdy rekreacyjnej na wzrost 184cm.
Gość Napisano 26 Sierpnia 2016 Napisano 26 Sierpnia 2016 Jeżeli się nie rozpada, to cena całkiem fajna
grande1970 Napisano 26 Sierpnia 2016 Napisano 26 Sierpnia 2016 Nie widać w jakim stanie jest napęd, może być do wymiany, poproś o nr ramy (jak nie da to podejrzana oferta). Ogólnie opis i zdjęcia takie, że nic nie wiadomo o rowerze.
WrednaSzlama Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Napisano 26 Sierpnia 2016 Mówi, że wszystko jest sprawne i wyregulowane, bo nadal nim jeździ. Nie wiem, czy to nie oszustwo, bo interesuje go jedynie przedpłata na konto. Za pobraniem nie chce wysłać, bo niby miał już jakieś incydenty z paczkami. W allegro też nie chce się bawić i jeżeli mi nie odpowiada, to ma wielu chętnych już na ten rower... Nie wiem, co o tym myśleć. Na olx od 2011, miasto w którym założył konto bankowe zgadza się z podanym na olx.
Gość Napisano 26 Sierpnia 2016 Napisano 26 Sierpnia 2016 Używany rower bez oglądania przez OLX? Chyba sobie żartujesz...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.