Biju Napisano 23 Sierpnia 2016 Napisano 23 Sierpnia 2016 Witam Poszukuję przerzutki przedniej obsługującej tarczę 50T z górnym ciągiem. Wiem że ciężko... Korba to Claris 50/39/30, rama cross ma prowadzenie linki w górnym ciągu tki niefortunny spadek dostała żona. Do tej pory chodziła przeutka ze starej serii Shimano C201 obsługująca w teori 48/38/28 chodziła idealni niestety odmówiła posłuszeństwa. C201 była typu top swing Założyłem Deore FD-M591 down swing jednak jej pojemność niestety jest za mała co prawda osługuje 48T i pewnie z 50T też by dała radę jednak pronlem jest przy regulacji wynika to pewnie z faktu iz różnica zębów pomiędzy dużą a średnią tarczą musi wynosić min 12T.. chodzi to jednak nie idealnie :/ Macie jakieś typy co do rozwiązania - model p przerzutki ?
Mod Team michuuu Napisano 24 Sierpnia 2016 Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2016 Polecam słownik j.polskiego albo włączenie sprawdzania poprawności pisowni. Może to nie rozwiąże problemu z rowerem ale tytuł tematu nie będzie walił po oczach.
Tatanka Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 Sprawdz tą https://www.rowertour.com/p/19392/shimano-fd-3503-sora-przerzutka-przednia-3rz.-na-hak.Gdzieś znalazłem że jest z uniwersalnym ciągiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.