polerski Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Witam czy orientuje się ktos jaki suport na 100% wchodzi do krossa hexagona x2 z 2016? Nigdzie nie mogę znaleC ani tez nie może zmierzyć. Kolega pisał ze 68mm ale chciałbym sie upewnić jaki gwint i ile mm
Tatanka Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Mufa ma szerokość 68 mm.Długość suportu jest zależna od modelu korby która jest zamontowana.Jeśli ma być nowa korba,to do niej dobiera się odpowiednią długość(jaką zaleca producent)
polerski Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Napisano 9 Sierpnia 2016 http://www.alerower.com/zestaw-korba-shimano-fc-m131-i-suport-bb-un26-91.html co myślisz o tym zestawie ? W opisie jest ze korba pasuje do 42/34/24 i 48..... Cos tam. Razem z suportem jest
Tatanka Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 To zależy od modelu przerzutki.Przy korbie z zębatką 44 największą,jest duża szansa że będzie współpracować.Pozostałe 2 blaty nie mają znaczenia.Jeśli masz Tourney FD-TZ30 a tak wynika ze specyfikacji roweru,to jednak nie będzie działało.
polerski Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Napisano 9 Sierpnia 2016 To zależy od modelu przerzutki.Przy korbie z zębatką 44 największą,jest duża szansa że będzie współpracować.Pozostałe 2 blaty nie mają znaczenia.Jeśli masz Tourney FD-TZ30 a tak wynika ze specyfikacji roweru,to jednak nie będzie działało. w specyfikacji jest napisane ze mam 42/34/24 a ta korba też takie ma
Tatanka Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Chodziło mi o specyfikację przerzutki.Zestaw który podałeś jest odpowiedni.Lecz jest to korba nieznacznie lepsza od tej którą posiadasz.Ale oczywiście pasuje. Cena dobra
polerski Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Napisano 9 Sierpnia 2016 Wymieniam ze względu na to ze suport musze wymienić i nie wiem jaki będzie pasował do mojej korby która mam bo w specyfikacji nie mogę znalezc nic Czyli ten zestaw co podalem będzie pasować ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.