Skocz do zawartości

[suport] suport kross hexagon x2 2016

polerski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam czy orientuje się ktos jaki suport na 100% wchodzi do krossa hexagona x2 z 2016? Nigdzie nie mogę znaleC ani tez nie może zmierzyć. Kolega pisał ze 68mm ale chciałbym sie upewnić jaki gwint i ile mm

Napisano

Mufa ma szerokość 68 mm.Długość suportu jest zależna od modelu korby która jest zamontowana.Jeśli ma być nowa korba,to do niej dobiera się odpowiednią długość(jaką zaleca producent)

Napisano

To zależy od modelu przerzutki.Przy korbie z zębatką 44 największą,jest duża szansa że będzie współpracować.Pozostałe 2 blaty nie mają znaczenia.Jeśli masz Tourney FD-TZ30 a tak wynika ze specyfikacji roweru,to jednak nie będzie działało.

Napisano

To zależy od modelu przerzutki.Przy korbie z zębatką 44 największą,jest duża szansa że będzie współpracować.Pozostałe 2 blaty nie mają znaczenia.Jeśli masz Tourney FD-TZ30 a tak wynika ze specyfikacji roweru,to jednak nie będzie działało.

w specyfikacji jest napisane ze mam 42/34/24 a ta korba też takie ma
Napisano

Wymieniam ze względu na to ze suport musze wymienić i nie wiem jaki będzie pasował do mojej korby która mam bo w specyfikacji nie mogę znalezc nic

Czyli ten zestaw co podalem będzie pasować ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...