seba1121 Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Witam zakupiłem sobie tą nawigacje i niestety nie da się podłączyć do komputera sprawdzałem inne wejścia USB i kable i nie wykrywa mi ciągle ze nieznane urządzenie poradzicie coś ? moj system Windows 7 64 bit
TOMEK1900 Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 Też tak miałem w przypadku różnych urządzeń Usb. nie jest to problem MIO tylko Windowsa. Masz nieaktualne sterowniki portów usb. Zainstaluj program Cyclo Agent do zgrywania treningów i nawet kiedy będziesz miał komunikat o nieznanym urządzeniu to normalnie wszystko będzie działać.
seba1121 Napisano 21 Lipca 2016 Autor Napisano 21 Lipca 2016 ok wszystko ładnie działa dzięki tylko mam kolejny problem z mioshare nie mogę udostępniać treningów na fb błąd wyskakuje taki CODE 200
Qbab81 Napisano 19 Września 2016 Napisano 19 Września 2016 Witam serdecznie.nie chce zakladac nowego tematu a dotyczy mio cyclo 200 wiec zapytam tutaj.czy ktos z uzytkownikow moze zrobic mi zdjecie ekranu po wytyczeniu trasy surprise me?u mnie po aktualizacji do najnowszej wersji nie widac nazw miejscowosci co jest mega denerwujace a przed bylo wszystko ok.i nie wiem czy to problem z oprogramowaniem czy tylko u mnie sie tak dzieje.pozdrawia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.