Skocz do zawartości

[pompka] z manometrem

ksu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie dobre, polecane i niezawodne pompki z dokładnym manometrem na zawór presta do kwoty 50-70zł ?

Napisano

Merida Air max, lub  Alu Fast... mam Air maxa tylko plastikowego (aktualnie chyba tylko dostepne sa alu) od lat chyba 3 i super pompka, uzywam jej bardzo czesto... a taki np KTM 2x drozszy z manometrem rozszczelnił sie po 20pompowaniach do 60PSI.

Napisano

Ma ktoś tą pompkę z linka? szukam właśnie też jakiejś nożnej ale żeby się nie rozpadłą po paru razach :)

Jest jeszcze 

FLP 7000 B'TWIN 

tylko to już stówka.

Napisano

Ja mam tą z linka i jest ok, działa. Chociaż stopki plastikowe pewnie kiedyś się złamią. Jakbym brał drugi raz to chyba aluminiową czyli tą za 100 zł w decathlon.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Napisano

Trochę drogie te pompki. A czy posiada ktoś BETO 151sg1 i może powiedzieć jak się sprawuje? Stalowa, z manometrem i tania - 37zł. Nie będę raczej przekraczał 5bar i zbyt często pompował. W sumie to najbardziej mi zależy żeby miała w miarę precyzyjny manometr, no i żeby się nie rozleciała po kilku pompowaniach

Napisano

Ja czytałem że słaba niby drogie ale wysyłkę masz za darmo na allegro jak kupić jakaś tanią to zaraz okaże się że będziesz musiał kupić drugą i zostaniesz z dwoma słabymi pompkami :D

Napisano

jaki zawór pompujesz? do presta potrzeba jakiś adapter stosować? manometr precyzyjnie wskazuje?

Napisano

Podwójna głowica presta / schrader.

Pompowałem oba rodzaje, manometr tak pokazuje dokładnie. Konkretny sprzęt.

Napisano

Prawda jest taka, że pompki to nie jest super trwały sprzęt. Chyba że się wyda 300 zł. W przedziale do 70 zł proponowałbym model SKS Air X-press Control, w promocji za niecałe 75 zł. Bardzo dobra głowica do nakładania na wentyl, a jak się z czasem podniszczy to nie trzeba kupować całej nowej pompki tylko dostępne są części zamienne SKS. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...