misiowiec Napisano 15 Lipca 2016 Napisano 15 Lipca 2016 Dzień dobry Proszę o poradę w kwestii wyboru roweru w kwocie 100-1400. Rower ma służyć do rekreacyjnych wyjazdów do lasu na jakieś polne drogi itp. Oczywiście też na miasto nim wyjadę lecz nie planuje długich tras po asfalcie, posiadam rower typowo miejski i nim jeżdżę na dalsze wycieczki z dzieciakami w fotelikach na bagażniku/kierownicy Nie zamierzam wyczynowo eksploatować roweru. Troszkę poczytałem i poszukałem i w tym przedziale cenowym sensowne są: Kands 1300 (ten jest polecany ze względu na lepszy osprzęt) Kross hexagon X2 (tutaj niby przepłacam za naklejkę) a może jakiś inny ? zależy mi żeby to nowy rower. I jeszcze jedno ostatnio miałem okazję jechać na Kross Grand Rock niestety damski starszy model na ramie 19". Bardzo wygodnie mi się nim jechało. Wysokość kierownicy itd. odpowiadało mi. Nie wiem jakby pasował mi ten rower gdyby był męski gdyż niestety jestem z metra cięty i mam 168 cm wzrostu przy 73kg wagi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.