Karek Napisano 7 Lipca 2016 Napisano 7 Lipca 2016 Hej, Kiedyś już korzystałem z pomocy forum i super mi doradziliście, więc spróbuje jeszcze raz. Tym razem prośba o doradzenie co do roweru dla mojego kolegi i koleżanki. -Budżet do 1500 zł -Przeznaczenie - lasy i od czasu do czasu Single w Świeradowie - Wymiary on 175cm wzrostu i 78 cm noga(według różnych tabel wychodzi 17,5 cala mniej więcej, 17 cali nie będzie za mało?) ona 168 cm wzrost i 80cm noga (18 cali?) - Może być używka w dobrym stanie - Koło 27.5 - Fajnie jakby dało się przymierzyć do tych rowerów w okolicach Wrocławia. - Dla kobiety wiadomo musi być "ładny" Oglądaliśmy kilka rowerów... ale na razie bez faworyta Co moglibyście polecić?
kama94 Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 Może coś takiego? 100zł ponad budżet, ale rower jest nowy. Mblanc Gimba 27,5" rama 17" Rama w kształcie zarówno dla niej, jak i dla niego. Osprzętowo wypada całkiem fajnie, osprzęt Alivio, hydrauliczne Shimanowskie hamulce tarczowe, kaseta 9 przełożeń...
Karek Napisano 8 Lipca 2016 Autor Napisano 8 Lipca 2016 Temat rozwiązany - dołożyli trochę kasy i kupili Kross Level R2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.