gregorN Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 witam, wpadł mi w oko rowerek diamondback sync 4 co o nim sadzicie ? czy mial ktos stycznosc z ta firma? http://www.diamondback.pl/rower/81
roberttrebor Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Słyszałem duzo dobrego o tych rowerach,dość popularne w UK ale osobiście nie miałem kontaktu z marka.Ten tutaj to kiepściutki osprzęt :-(
Kuli Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 W tej cenie masz najlepszego Rockridera 560 z decathlonu (sam kupiłem), potem trochę droższego Unibike Evo 27,5
Marcin86Poznan Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Ja śmigam na Diamondback i super rama oraz dobór podzespołów. Każdy patrzy na napęd, przerzutki, itp. a ta marka daje np. firmowe kierownice, mostki, itp. a nie swoje firmowe czy no name. Ogólnie nie jeździłem na tym modelu ale co do ram to naprawdę dopracowane a to najważniejsze bo resztę sobie z czasem zmienisz. Na stronie polbike masz go w promocji za chyba niecałe 1900zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.