simo00 Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Poszukuje roweru dla żony 175cm crosowy znalazłem niedaleko siebie taki tylko nic nie mogę wyczytać na temat tych rowerów http://www.monteria.pl/futura-2-0
Pablo59 Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Ten akurat to jest trekking a nie crossowy... Jak i gdzie ma być jeżdżony ? Jaka pozycja na siodełku preferowana ? Rama ma być z założenia damska ? Dobrze by było jeszcze poza wzrostem znać długość nogi. A na koniec - można ~1700 wydać lepiej - niezależnie czy na crossa czy na trekkingowy ...
simo00 Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Napisano 30 Czerwca 2016 crosowy trekingowy gubie sie w tych rowerach:) ale cos w tym stylu raczej glownie wycieczki po plaskich teramch troche lasu dlugosc 84 cm chetnie poczytam doswiadczoncyh forumowiczow
dawid_30 Napisano 2 Lipca 2016 Napisano 2 Lipca 2016 Po co piszesz rower crossowy dla kobiety. Co to jakaś stara babka która ma 60 lat że wybierasz damkę? Nie ma podziału dla kobiety i faceta. Kup zwykłego crossa. Moja Przyjaciółka ma 15 lat a ciśnie z góry w lesie 40 crossem na kołach 28 cali bez kasku i między drzewami gdzie są korzenie i ostre kamienie i Ona nie jest żadnym kolarzem tylko tak sobie jeździmy. Nie raz przywaliła w drzewo to było tak że podnosiła się z ziemi 20 minut bo nie mogła wstać. Co to za kobieta że szukasz damki, chyba jakaś kura domowa. Kup normalnego crossa. Ja chociaż mam 30 lat przy zjazdach Jej nie wyprzedzam tylko trzymam się z tyłu bo się boję tak jechać.
bartezz Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 Zaproponuję Author Horizon ASL. Jeśli może być zakup przez internet to pewnie Lazaro.
simo00 Napisano 7 Lipca 2016 Autor Napisano 7 Lipca 2016 ale jak patrze to ten horizon to rama max 19 nie bedzie za mala?
Pablo59 Napisano 7 Lipca 2016 Napisano 7 Lipca 2016 no to po raz kolejny - horizon to nie jest rower crossowy ... Niezależnie co napiszą w opisie ....
bartezz Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 To napisz Pablo jakiego typu rowerem jest Author Horizon Asl 2016?
bartezz Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 Przypomnę Tobie że to forum rowerowe a nie o zwierzątkach. O co Ci chodzi nie rozumiem. Na stronie producenta wyraźnie napisane że to cross w wersji damskiej. Tak samo ten model został zaprezentowany mojej żonie w sklepie rowerowym w Poznaniu.
Pablo59 Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Jest taki jeden który mówi i pisze np o zamordowaniu 10 generałów NATO i superprezydenta środkowoeuropejskiego mocarstwa w Smoleńsku. Swego czasu koncern Seat nazywał sedanem wersję toledo o taką: https://www.google.pl/search?q=seat+toledo&client=firefox-b-ab&tbm=isch&imgil=XjaUoJt6G4tLZM%253A%253BwWkfCFdiWhHSEM%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fpl.wikipedia.org%25252Fwiki%25252FSEAT_Toledo&source=iu&pf=m&fir=XjaUoJt6G4tLZM%253A%252CwWkfCFdiWhHSEM%252C_&usg=__vt2B-JN-Jjvg38ZXU-d1QL1jN9U%3D&biw=1360&bih=641&ved=0ahUKEwiLqIDFzOXNAhWCPBQKHTBiAmUQyjcIQQ&ei=r4SAV8uUI4L5ULDEiagG#imgrc=XjaUoJt6G4tLZM%3A Napisać da się wszystko Gorzej jak wiara w słowo pisane jest silniejsza od zdrowego rozsądku ...
tomash20 Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Dobra Pablo, zaintrygowałeś mnie - napisz czemu to " nie jest rower crossowy"?
Pablo59 Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Odrób pracę domową - to nie jest takie trudne ...
tomash20 Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Łał , kozak , super. Masz racje - napisac mozna wszystko, kazda głupotę. Np u ciebie w profilu ktos napisal "Master". A przeciez kady widzi zes zaden mistrz a zwykly pryszcz. Jeszcze raz dzieki.
Pablo59 Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Naprawdę tego nie widzisz ? ? ? Popracuj nad sobą - zanim coś równie fascynującego napiszesz po raz kolejny - dla ułatwienia - przyjrzyj się, świeżaczku , korbie Jeszcze dodam - jako kolejne ułatwienie - nie zwracaj uwagi na napis Prowheel... Edit - dorośli piszą wow, nie łał...
tomash20 Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Pablo - masterze,mistrzu. Zacznę od końca. Twoja riposta pt "dorośli piszą wow, nie łał..." poraziła mój układ nerwowy. Myśle nawet że, to zdanie jest tak zgrabne że powinieneś dodać je sobie jako swoje motto w profilu. Żaden Shakespeare, Nietzsche czy nawet Ryszard Rynkowski z jego "dziewczyny lubią brąz" nie może się z tym równać. Odnośnie korby - faktycznie 42 zamiast 48. I tu było ukryte całe twoje mistrzostwo. Kurcze, musiałem cię nazwać pryszczem żebyś zniżył się do mojego poziomu i uchylił rąbka tej sekretnej wiedzy. Teraz chyba dla wszytskich jest jasne dlaczego ten crossowy rower nie jest crossowym. Myśle że faktyczni twoja wiedza jest za duża byś musiał tu na tym padole wchodzić w dyskusje z takim użytkowaniami jak ja. Proponuje byś nie tracił tu czasu i wymieniał wiedze tajemną o rowerach i tajemnicach smoleńskich tylko z ludźmi na twoim poziomie. Ale gdzie takich znaleźć ,mistrzu? Dzięki i jeszcze raz - Wielkie Łał.
Pablo59 Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Aleś mi dołożył Fakt, musiałem się zniżyć na poziom mułu przydennego - ale taka już niewdzięczna dola mastera EOT ; ... nie rzucajcie swych pereł przed wieprze ... napisane bowiem jest Edit - to żeby nie nabijać - sam jesteś na najlepszej drodze, te 17 musi strasznie uwierać ...
tomash20 Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 słabe ale spoko już chociaż wiem jak sobie 1862 posty nabiłeś
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.