KszegoSz Napisano 24 Czerwca 2016 Napisano 24 Czerwca 2016 Witam, Mam pytanie dotyczące ustawienia tylnej przerzutki sram GX 2x11 Podczas zakupów w sklepie dowiedziałem, sie ze do dokładnego ustawienia tylnej przerzutki potrzebny jest jakiś przyrząd "przymiar". Zadaje pytanie bo nigdzie nie znalazłem jak ustawić GX-a A do końca nie jestem zadowolony z pracy i ustawień . Wiadomo mozna robić trochę metoda prób i błędów ale nie o to mi chodzi. Ja ustawiłem, przerzutkę normalnie tak jak wcześniej ustawiałem napęd 3x10. Thx za info )
dran2 Napisano 24 Czerwca 2016 Napisano 24 Czerwca 2016 Podczas zakupów w sklepie dowiedziałem, sie ze do dokładnego ustawienia tylnej przerzutki potrzebny jest jakiś przyrząd "przymiar". Nie wracaj do tego sklepu.
KszegoSz Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Napisano 24 Czerwca 2016 No nie wiem czydobrze zrozumialem . .. ale ale cos wspominali o tym .. a moze maja jakis swoj zrobione hehehe ;-) sklep jak i serwis cieszy sie dobra opinia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.