Skocz do zawartości

[suport] do ramy two6player 2011r

JimUSA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wiem tyle że do tej ramy wchodzi suport euro bb i tyle wiem. A są różne euro bb np. Euro ex pro bb lub euro bb pro lub jakieś w wersji euro bb intro i rozmiary 19mm lub 22mm i już się pogubiłem co i które i jakie mam brać. Pomożecie mi co do tej ramy pasuje? Bo już nie wiem co mam kupić.

Napisano

Witam.

Więc masz suport Euro BB. OK. Po prostu kup suport Euro BB. Wybierając suport masz dwie ważne wartości które potrzebujesz ustalić: szerokość mufy: 68mm albo 73mm oraz średnice łożysk ( niekiedy spotkasz nazwę średnica osi) 19mm albo 22mm. Generalnie Euro to określenie standardu. Zestaw Euro Pro zawiera w zasadzie dwa komplety : zarówno do osi 19mm jak i 22mm a ponadto zawiera podkładki czyli stalowe zazwyczaj tuleje dystansowe dzięki którym możesz dopasować ten suport do szerokości mufy w swojej ramie.

Pozdro

Napisano

To jak mam wybrac suport jak producent podal tylko srednice 68mm a kupujac suport mam 19 lub 22mm do wyboru?

Napisano

wiec masz mufę szerokości 68 mm. Ok. Jakbyś napisał jaka masz korbę najlepiej pełną nazwę modelu to będzie wiadomo jaką masz ośkę 19 czy 22mm. Tak jak wyżej napisałem możesz w ostateczności kupić suport Euro Pro bo on zawiera części zarówno do osi 19 mm jak i 22mm ale jest trochę droższy od Euro BB. Tak czy inaczej jak możesz daj namiary na Twoją korbę i sprawa wreszcie wyjaśni się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...