Skocz do zawartości

[~2000zł cross] Northec Caledon czy Unibike Viper

hvdy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czołem! Jestem totalnym amatorem a chcę kupić sobie rower. Typ wybrałem, teraz model. Czytam już dłuższy czas posty szukając czegoś dla siebie i  z tego co tu wyszukałem, te dwa w tej kwocie będą chyba  najlepszym wyborem. A jak pomiędzy nimi? Nieznaczne różnice i wybrać ciekawszy wizualnie, czy jest coś na co zwrócić uwagę? 

Napisano

Po pierwsze - modeli Caledona jest kilka. Po drugie - Unibike i Northtec mają być z 2015 roku czy 2016 ?

Wybacz niesprecyzowanie- w tej cenie chyba tylko Caledon DB 2016- za 2250, mogę tyle uelastycznić kwotę. No ale już unibike viper z 2015. Czytałem jeszcze co nieco o  Krossie Evado 4 ( w tej cenie)- czy ten już odstaje?

Napisano

O cholera to znowu mam dylemat :D A jest faktycznie lepszy od powyższych? Sprzedawca w sklepie też mówił że np evado 4 ma lepszą ramę i konstrukcję niż unibike, ale może mieć gorszy osprzęt

Napisano

targuj się ,,, ,ja vipera 2016 wyrwałem za 2300 plus oświetlenie

W sklepie czy online? Jak już będę wiedział co kupić to wtedy dojdzie do targów, ale na razie mam mętlik :P

Napisano

pomyśl o viperze , ma najlepszy osprzęt ,, deore,, w większości... , z tego co czytałem i co wychwalał mi sprzedawca bardzo dobre koła ,  takie szczegóły jak gumki zabezpieczające pancerze , chwyty profilowane regulowane skręcane a nie wciskane... niby takie pierdoły ale sprawia że rower zyskuje w oczach... , no i co najważniejsze bardzo fajnie się na nim jeździ ... , ja ze swojej strony polecam vipera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...