cubexc Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Witam poszukuje dobrego uchwytu na telefon najlepiej gdyby był jakoś mocowany do mostka ale do kierownicy też może być. Mój telefon to microsoft lumia 640
hanus Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Jeśli nie potrzebujesz wodoszczelności to może Finn?
cubexc Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Napisano 5 Czerwca 2016 Jeśli nie potrzebujesz wodoszczelności to może Finn? Raczej nigdy mnie jeszcze deszcze nie złapał podczas jazdy a po drugie nie chce żadnych pokrowców bo to utrudnia przesuwanie mapy i chciałbym żeby dość dobrze trzymał telefon ponieważ często będe wjeżdżał do lasów i jeździł po nierównościach więc nie chciałbym rozwalić telefony na pierwszym lepszy dołku
hanus Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 No to Finn może się okazać dobrym pomysłem. W sieci jest sporo testów, masz tutaj pierwszy lepszy http://www.blogmtb.pl/2014/08/finn-test-rowerowego-uchwytu-na.html?m=1 Sam sobie zamówię, jak znów pojawi się w promo cenie, bo przegapiłem ostatnio. Moto
GajekL Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Ja właśnie kupiłem ostatnio Finna 1.0 i podczas wkładania telefonu 4.5 calowego po prostu mi pękł... Kupiłem go od osoby prywatnej która miała kilka sztuk w naprawdę dobrej cenie i nie wiem czy to nie była jakaś wadliwa partia bo przeszperałem cały internet i nikt nie napisał o uszkodzeniu... Jedynym problemem tego uchwytu jest to że na kierownicach 31.8mm mocuje się go pod kątem przez co telefon nie jest na wprost w naszym kierunku, ja akurat pod szlifowałem sobie jeden bok... Jednak kupiłem teraz Finna 2.0, podobno jest grubszy i twardszy, zamówiłem go w Komputroniku...
Hopearrow Napisano 6 Czerwca 2016 Napisano 6 Czerwca 2016 Ja kupiłem swoje w teletorium. Mają tam kilka uchwytów rowerowych, ja ze swojego jestem zadowolony
cubexc Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Napisano 6 Czerwca 2016 Ja właśnie kupiłem ostatnio Finna 1.0 i podczas wkładania telefonu 4.5 calowego po prostu mi pękł... Kupiłem go od osoby prywatnej która miała kilka sztuk w naprawdę dobrej cenie i nie wiem czy to nie była jakaś wadliwa partia bo przeszperałem cały internet i nikt nie napisał o uszkodzeniu... Jedynym problemem tego uchwytu jest to że na kierownicach 31.8mm mocuje się go pod kątem przez co telefon nie jest na wprost w naszym kierunku, ja akurat pod szlifowałem sobie jeden bok... Jednak kupiłem teraz Finna 2.0, podobno jest grubszy i twardszy, zamówiłem go w Komputroniku... Daj znać jak się sprawuje ten grubszy finn
Kondzio55 Napisano 7 Czerwca 2016 Napisano 7 Czerwca 2016 Witam , a zobacz taki uchwyt http://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-na-telefon-smartfon-od-3-do-6-i6160967753.html , sam go używam i jestem z niego zadowolony .
jjacek25 Napisano 7 Czerwca 2016 Napisano 7 Czerwca 2016 A zna ktoś może uchwyt, pokrowiec na kierownicę do telefonu 6,44 cala? Najlepiej z miejscem na włożenie powerbanka. Wysłane z mojego T8 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.