Skocz do zawartości

[rower] jaki polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

szukam roweru gorskiego niedrogo 700zl wiekszego budzetu nie mam rower ma byc do miasta i po lesie fajnie gdyby byl nowy uzywany tez chyba by dal rade mam 175 cm wzrostu i 65kg gdansk

Napisano

Jeśli masz zamiar w niedzielę jeździć po promenadzie to tak te rowery będą dobre. Jeśli jeździsz więcej to wszystko szybko zacznie ci się sypać.

Najlepiej odpowiedz sobie sam na pytanie: Czy stać cię na kupowanie taniego badziewia?

Ja rozumiem, że nie każdy ma górę pieniędzy i dlatego tym bardziej powinieneś się zastanowić nad sensownością takiego zakupu.

Tapatalk i wszystko jasne[emoji41]

Napisano

przez ponad 2 lata mialem rower z marketu za 400zl bez marki ani razu nie byl w naprawie codziennie nim jezdzilem do szkoly 5 km w jedna strone i jeszcze wypady z kolegami w weekend sprzedalem go bo wyroslem z niego i ty mi mowisz ze za 700zl to badziewie ktore sie bedzie sypac

Napisano

Wszyscy ci tu mówią , że za 700 zł nie kupisz dobrego roweru a ty dalej swoje. No to bierz tego który ci się podoba (bo różnicy w jakości miedzy nimi nie będzie) i ruszaj w drogę. Szukałeś porady i ją uzyskałeś , ale widać nie porady potrzebujesz tylko poklasku jaki ty świetny rower wyszukałeś.

Napisano

Za 700 nie ma znaczenia jaki rower wybierzesz wszystkie różni tylko naklejka na ramie. W tym przedziale cenowym osprzęt wszędzie jest taki sam.

Wiec się tak nie napinaj. Kup rower, który ci się podoba i po sprawie. Tu nie ma co doradzać.

Tapatalk i wszystko jasne[emoji41]

Napisano

Odpowiadając bezpośrednio i sucho na Twoje pytanie z #1: nie ma takiego roweru co spełnia Twoje wymagania. Kłótnia z nami nic nie zmieni. Musisz dozbierać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...